ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR COMUNEI BREBU

Vă informăm că programul de colectare reciclabile de la abonații casnici și non-casnici  din comuna Brebu este următorul:

În prima și a doua zi de JOI din lună, pentru Brebu Mănăstirii, Brebu Megieșesc, str. Principală, Pietriceaua, Podu Cheii, se vor colecta astfel:

           - în prima zi de JOI din lună - sacul GALBEN ( plastic/metal);

           - în a doua zi de JOI din lună - sacul ALBASTRU (hârtie/carton) și sacul VERDE (ambalaje din sticlă).

 

    • Notificare Floricon Salub cu privire la distribuirea sacilor de precolectare separata a deseurilor reciclabile  Descarca aici

 

IN ATENTIA LOCUITORILOR COMUNEI BREBU!

Incepand de luni, 18 octombrie 2021, intra in reparatie capitala strada George Cosbuc, sectorul de la km 0+673 la KM 1+440 (de la nr. 67 din dreptul fam Lazar Angelo pana la intrare pod peste raul Doftana spre Lunca Mare). Incepand cu acesata data circulatia de orice fel se interzice pe portiunea de drum sus mentionata pe o perioada de 4 luni.

PRIMAR, ADRIAN UNGUREANU

 

 

Stimați clienți,

Vă informăm că începând cu luna decembrie 2018 devin operaționale contractele de prestări servicii încheiate in baza contractului nr. 888A/2018 (A.D.I. Prahova - Floricon Salub S.R.L.), astfel încât SE VOR COLECTA deșeurile menajere NUMAI din pubele (cate o pubela de 120 litri pentru fiecare titular de contract ce a declarat un număr de max.4 persoane rezidente la adresa de domiciliu). Deșeurile reciclabile (hârtie, cartoane, PET-uri etc) se vor depune numai în containerele specializate pentru colectarea selectivă a deșeurilor amplasate pe domeniul public.

NU SE VOR COLECTA deșeuri menajere amestecate cu deșeuri reciclabile si nici cu alte categorii de deșeuri (vegetale, voluminoase,deșeuri din construcții — demolări etc.), decât pe bază de comandă și tarifare separată.

Pentru informații suplimentare apelați la tel. 0244-375151; 0754-039929, interior 17,18, 19.

Totodată, vă informăm că programul de colectare a deșeurilor menajere de pe raza UAT BREBU (conform contract) va fi săptămânal, în ziua de VINERI.

Floricon Salub S.R.L