I. PRIMAR – dr.ing.UNGUREANU GHEORGHE ADRIAN Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

1. COMPARTIMENT FINANCIAR CONTABIL, IMPOZITE SI TAXE

- ec. AL-NIŢI ELENA – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- ec. BURLACU RODICA MARIA – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- ec. MUCEANU CRINA VIOLETA – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- ec. BĂLĂNICĂ FELICIA ANDA - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- ec. BUZATOIU ELENA - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- ec. GHEMIS OANA ANDREEA

2. COMPARTIMENT INVESTIŢII ŞI ACHIZIŢII PUBLICE

- BARBU GABRIELA

3. COMPARTIMENT POLIȚIE LOCALĂ

- IORGA CRISTIAN

- BUZATOIU MIHAI CATALIN

- BUZETEANU DRAGOS VALENTIN

 

II. VICEPRIMAR – ILIOIU ION CATALIN 

1. COMPARTIMENT ADMINISTRATIV

- STOICA ILIE ADRIAN

- TÎRBOIU MIHAI CRISTIAN

- COBEANU MARIA

- TOMA DRAGOȘ MIHAI

- TĂNASE VALENTIN MARIAN

- GRATIE VASILE

- HODOIU IULIAN

- ANTON ANDREI GEORGE

- SÂCUIU MIHAI BOGDAN

- TĂNASE CONSTANTIN ALIN

2. CENTRU CULTURAL

- DUMITRU ANDREEA SILVIA

- NEAGU LUCIA FLORENTINA

-SĂPUNARU ELENA MONICA

III. SECRETAR – jr. BOGDAN LUCIAN LAURENTIU Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

1. COMPARTIMENT ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI AUTORITATE TUTELARĂ

- as. soc.  NECULAU IONELA LORENA –  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- FRINCU IOANA RALUCA

2. COMPARTIMENT CADASTRU ŞI REGISTRUL AGRICOL

- ing. VALCĂ TEODOR ALEXANDRU –  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- ec. CREŢU MĂDĂLINA IONELA –  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- ing. SPINU ELENA  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

3. COMPARTIMENT RELAŢII CU PUBLICUL, REGISTRATURĂ ŞI ARHIVĂ

- BADICEANU MIHAELA LOREDANA-Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

4. COMPARTIMENT STARE CIVILĂ

- CRĂCIUN DARIA

5. BIBLIOTECA

-bibliotecar CODARCEA LIVIA