Festivalul de Folclor Internațional „Yatanas Kolaroski”, Ohrid, Macedonia

In perioada 07 – 11 septembrie 2017 o delegație a comunei Brebu condusă de dl. prof. Codarcea Viorel, a participat la Festivalul de Folclor Internațional „Yatanas Kolaroski”, OHRID, MACEDONIA.

Delegația a avut în componența sa membrii Ansamblului de dansuri populare „BREBENELUL”, al Centrului Cultural Brebu, având ca instructori pe dl Colezea Ion și dna Colezea Valerica.

În compania unor formații din Turcia, Macedonia, Croația și Bulgaria formația noastră de dansatori a încântat publicul atât prin costumație cât și prin diversitatea dansurilor populare locale prezentate. Desfășurat în ziua de 10 septembrie 2017 pe o scenă instalată în centrul orașului Ohrid, programul artistic al dansatorilor noștri a fost aplaudat în repetate rânduri.

Gazdele au avut grijă ca pe parcursul șederii în Ohrid să ofere un program divers de cunoaștere a împrejurimilor, ce a culminat cu o croazieră pe marele și impresionantul LAC OHRID.

Membrii Ansamblului au fost răsplătiți cu DIPLOMA FESTIVALULUI. Acest trofeu a fost acordat și dlui primar al comunei Brebu, ADRIAN UNGUREANU, datorita caruia, delegatia comunei Brebu a putut participa la Festivalul Internațional din Orhid, Macedonia.

              
View the embedded image gallery online at:
http://www.brebuprahova.eu/acasa/item/93-ohrid#sigFreeId0b015cdd59
 
Ultima modificare Miercuri, 13 Septembrie 2017 19:08
Mai multe din această categorie: « Deschiderea anului şcolar 2017 Aniversare 60 ani »