Campania caritabila „ Bucura si tu un copil, de Pasti ”- Primaria Brebu

Cu prilejul Sfintelor Sarbatori Pascale, in acest an, Primaria Brebu la initiativa doamnei Neculau Ionela, sefa Compartimetul de Asistenta Sociala si Autoritate Tutelara si ajutata de intreg personalul primariei, a lansat la nivel local in perioada 31.03.2017- 13.04.2017, Campania caritabila „ Bucura si tu un copil, de Pasti ” in scopul colectarii de dulciuri, jucarii si hainute pentru a fi distribuite unui numar de 67 de copii proveniti din familii nevoiase identificate pe raza comunei.

Prin bunavointa a 8 familii din localitate si a intregului colectiv al primariei Brebu, am reusit sa aducem un strop de bucurie si speranta copiilor prin distribuirea directa la domiciliul acestora a unui numar de 67 de pachete formate din jucarii, dulciuri si hainute adecvate pe varste.

Campania a fost o chemare a întregii comunităţi la solidaritate şi fapte bune pentru copii aflaţi în suferinţă. Avem convingerea că generozitatea arătată în cadrul acestei campanii este un inceput se poate transforma într-un comportament filantropic permanent, exprimat prin grija faţă de nevoile celor de lângă noi.

Adresăm mulţumiri pe această cale tuturor persoanelor ce ne-au ajutat în demersul nostru de a oferi un Paşte mai frumos acestor copii si au inteles ca prin bucuria oferita punctual copiilor, de fapt isi aduc lumina si bucurie si in propriile inimi si suflete.

Tuturor brebenilor le dorim ca Sfânta Înviere a Domnului să le aducă linişte în suflete, sănătate şi numai bucurii !

Cu ajutorul vostru,
Iepurasul a ajuns la ei!

Primar Adrian Ungureanu

              
Ultima modificare Duminică, 16 Aprilie 2017 09:40