Moș Crăciun a venit la copiii de la grădiniță

Copiii de gradiniță din comuna sub conducerea d-nei educatoare Dumitru Mariana au dedicat un frumos program artistic lui Moș Crăciun. Deși au fost invitate mai multe personalități locale, doar primarul Adrian Ungureanu și viceprimarul Catălin Ilioiu au dat curs invitației.

La spectacolul desfăsurat în Centrul Cultural al comunei Brebu au participat foarte mulți părinti și apropiati ai copiilor, care au aplaudat la scenă deschisă evoluția deosebită a copiluților. La sfârșit, Moș Crăciun prezent la spectacol a oferit din tolba-i plină, daruri copiilor de la gradiniță.

La rândul lor primarul Adrian Ungureanu și viceprimarul Catalin Ilioiu au felicitat copiii pentru spectacolul oferit, pe doamna educatoare Dumitru Mariana pentru organizare și efortul depus și nu în ultimul rând, părinții pentru grija deosebită care o au pentru copii. Tuturora le-a urat sărbatori fericite și un An Nou 2020 plin de succese și bucurii.

De asemenea, dl primar și dl viceprimar au oferit daruri tuturor copiilor prezenți, celor de la gradiniță dar și celor din sală, participanți la spectacol.

             

 
Ultima modificare Sâmbătă, 21 Decembrie 2019 10:57