Sf. Ilie – Ziua comunei Brebu 2019

O zi frumoasă de vară când norii au ocolit evenimentele ce aveau să se desfășoare pe stadionul din localitate. Grătare încinse, bere, standuri cu tot felul de produse, program artistic, așa avea să fie de ziua localităţii la Brebu. Programul artistic a fost deschis de ansamblul Ciobănașul din comuna Bertea. A fost apreciat și aplaudat ansamblul Brebenelul al comunei Brebu, instruit de dl coregraf Colezea Ion. In jurul orei 18.00, primarul Adrian Ungureanu a invitat pe scenă personalităţi politice și locale, care au sprijinit comuna Brebu în evoluţia sa din ultima vreme.

Au fost prezenţi pe scenă, consilierii locali ai comunei Brebu, dl presedinte al CJ Prajova, Bogdan Toader, dl subprefect Draganescu Emil, dna deputat Rodica Paraschiv, dl senator Savin Emanoil, dl ministru pentru mediul de afaceri, comerţ și antreprenoriat, Radu Oprea, Mircea Rosca membru PNL, primarul orașului Plopeni, Nita Dragos, primarul orașului Câmpina, Horia Tiseanu, primarul comunei Valea Doftanei, Costea Lucian, primarul comunei Bertea, Boghici Aurelian, viceprimarul comunei Bertea, Bunescu George,  primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, primarul comunei Alunis, Cristian Bigiu, primarul comunei Banești, Stoica Gheorghe, primarul comunei Telega, Ilie Gheorghe, viceprimarul comunei Bucov, Niculescu Nicolae, directorul Sc Gen Matei Basarab, Codarcea Viorel, preoţii din cele patru sate ale comunei Brebu, Preacucernicul Părinte Protopop Melnic Grigore și multi alţii. Senatorul Savin Emanoil, ca un vechi fotbalist a făcut cadou echipei de fotbal din Brebu, două rânduri de tricouri pentru echipă, mingi originale de fotbal și altele.

Primarul Adrian Ungureanu, a felicitat familiile Tanase Ion și Floarea, Bucse Neculae și Elena, Niţa Traian și Verona  pentru împlinirea a 50 de ani de căsnicie, acordându-le Diploma de Excelentă, un premiu în bani, iar doamnelor și câte un buchet de flori. Au fost prezentate realizările din comuna Brebu din ultimul an și proiectele pentru anul viitor. A menţionat că localitatea Brebu a fost nominalizată să reprezinte România la Festivalul de Artă Populară ce se va desfășura la Cracovia în luna august, specificând că este o onoare și o mândrie pentru localitate și locuitorii ei. La sfârsitul discursului său, primarul Adrian Ungureanu a mulţumit invitaţiilor pentru onoarea facută, a mulţumit viceprimarului Ilioiu Catalin și consilierilor locali pentru sprijinul acordat în activitatea desfășurată.

In continuare, locuitorii comunei Brebu și nu numai, au asistat în număr foarte mare pe stadion la un program artistic. Ziua localitaţii s-a încheiat cu un frumos foc de artificii. 

             
Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2019 05:11