50 DE ANI DE EXCELENȚĂ

Diploma de Excelență a fost acordată astazi într-un cadru festiv în Centrul Cultural Brebu de primarul Adrian Ungureanu, familiei Mușat Ion și Victoria și familiei Popa Gheorghe și Victoria, pentru 50 de ani petrecuți împreună la bine și la greu.

Acum, după 50 de ani, nu putem decât să ne înclinam în fața voastră și să sperăm că vom avea curajul și maturitatea să scriem și noi povestea voastră.

Un vis pe care îl visezi singur e doar un vis. Un vis pe care îl visezi împreuna cu cineva e realitate. Și atunci când visul se transformă în dragoste, toate celelalte nu mai contează. Pentru că dragostea este lucrul acela care ne face mulțumiți cu ceea ce avem și nemulțumiți de ceea ce suntem. Iar voi cred că ați găsit maturitatea de a iubi, de a vă fi alături, de a învață în doi, de a experimenta în doi, de a trai în doi! Si cum cursul dragostei adevărate nu a fost niciodată neted, cred că voi ați învățat ușor cum se pavează un drum în viată. Si atâta vreme cat ați înțeles cum se naște fericirea, știți ca ceea ce-i face pe doi oameni să stea unul lângă altul atunci când nu este suficient loc, este dragostea. Respectul. Încrederea. Forța. Curajul.

La mulți ani! Și să fiți fericiți până la adânci bătrâneți.

 

             
Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2018 10:56