Festivitate de premiere la Școala Gimnazială „Matei Basarab”

Vineri, 14.06.2018, avea să se marcheze sfârșitul de an școlar, iar cei mai merituoși elevi își primeau premiile și mențiunile pentru întreaga activitate din cursul anului școlar 2017-2018.

Cei din clasele ciclului primar au umplut împreună cu părinții sala Centrului Cultural Brebu, de la ora 16. Sfioși și emoționați au pășit spre masa pe care se aflau diplomele și cărțile pentru a-și primi răsplata muncii lor, chiar din mâna doamnelor învățătoare.

Au urmat apoi, la ora 17, elevii ciclului gimnazial, părinții și întreg colectivul didactic al școlii. Am fost onorați de prezența Domnului Primar, ADRIAN UNGUREANU, a dlui vice-primar CĂTĂLIN-ION ILIOIU, a membrilor Consiliului de Administrație al școlii (consilieri locali și reprezentanți ai părinților).

După intonarea Imnului de Stat și a Imnului Comunei Brebu, un moment care a marcat terminarea ciclului gimnazial a fost susținut de elevii claselor a VIII-a și a VII-a care au predat, respectiv au primit, „CHEIA SUCCESULUI”. Prin cuvinte emoționante și-au exprimat recunoștința față de dascăli, au retrăit clipe și amintiri frumoase din gimnaziu, și-au luat angajamentul revederii, dar și acela al continuării școlii cu rezultate bune și foarte bune.

Domnul Director, prof. Viorel CODARCEA a creat un moment remarcabil prin premierea, pentru început a elevilor „de 10”. Un număr de 21 de elevi ai claselor V-VIII au fost premiați cu DIPLOMA DE MERIT și BURSA DE MERIT acordată prin grija Domnului Primar, ADRIAN UNGUREANU și a Consiliului Local.

A urmat un moment emoționant, dna profesor MIRELA DUMITRACHE, a ieșit la pensie. Atât dl Director, cât și dl Primar au exprimat recunoștința și mulțumirea sufletească pentru activitatea de 39 de ani în slujba învățământului, a doamnei profesor Dumitrache Mirela. Cu emoții în glas, doamna profesor a mulțumit tuturor pentru sprijinul primit în activitatea sa și a urat succes celor care continuă munca la catedră.

Tinând cont de activitatea întregului corp profesoral, de faptul că suntem în anul Centenarului Unirii, întreg corpul profesoral a primit DIPLOMA DE ONOARE A ȘCOLII. Aceeași diplomă au primit-o Domnul Primar, pentru sprijinul acordat școlii în anul școlar 2017-2018, membrii Consiliului de Administrație al școlii, precum și personalul auxiliar.

Dna profesor LARISA NICOLAE (ACHIM), coordonatorul activităților educative școlare și extrașcolare, membru al Consiliului de Administrație al școlii, a felicitat în numele cadrelor didactice, pe dl director Viorel Codarcea pentru încrederea pe care o insuflă celor din jur, recunoscandu-i munca făcuta cu dăruire și responsabilitate. Cu aceasta ocazie i-a fost inmanata, din partea întregului colectiv al școlii DIPLOMĂ DE ONOARE. Domnul Primar, în cuvântul sau a ținut să aprecieze întreaga activitate a Domnului Director, arătând faptul că rezultatele colectivului didactic, al elevilor sunt în foarte mare parte și rezultatele Directorului școlii. Domnul primar a exprimat mulțumirea pentru tot ceea ce a intreprins domnul director Viorel Codarcea în folosul școlii și comunității !

A urmat premierea, moment solemn în care, copiii au fost rasplatiți dupa efortul depus la învățătură pe parcursul unui an de învățământ.

 
Ultima modificare Sâmbătă, 22 Decembrie 2018 18:24